Upoznajte čaroliju Zen bašti!

Predstavljamo vam minijaturne verzije čarobnih prostora Zen bašti koje možete postaviti na svoj radni sto ili bilo koji drugi sto u vašem domu ili kancelariji. Ove male Zen bašte nude vam priliku da uživate u miru i skladu čak i dok obavljate svoje svakodnevne zadatke.

Naše Zen bašte se sastoje od male drvene ili keramičke tacne ispunjene finim sitnim peskom koji predstavlja osnovu. Na pesku se mogu postaviti kamenčići, školjke, maleno bonsai drveće ili neko drugo zelenilo, od pribor naše Zen baste sadrže u većini slučajeva drvene četkice, grabljice ili lopatice.

Zen baste iz naše ponude su prilagođene manjim prostorima, ali bez obzira na njihovu veličinu one i dalje zadržavaju suštinu Zen bašte. One će vam pružiti da stvorite svoje malo ostrvo mira na radnom stolu, u njima možete pronaći trenutak za opuštanje i meditaciju čak i dok ste okruženi radnim obavezama.

Zen baste podstiču smirenost, smanjuju stres i pomažu vam da se fokusirate na sadašnji trenutak. Možete koristiti drveni alat ili svoje prste da oblikujete uzorke u pesku, stvarajući tako meditativno opuštajuće iskustvo. 

Osim što pružaju mir i sklad, naše Zen bašte mogu biti i dekorativni elementi. Njihova estetska privlačnost dodaje poseban dodir lepote i elegancije vašem radnom ili životnom prostoru. 

Ukratko, desktop verzije Zen bašti omogućiće vam da unesete mir, sklad i meditativnost u vašu svakodnevicu čak i dok ste zaokupljeni obavezama. Bilo da vam treba trenutak odmora ili inspiracije, ove minijaturne Zen bašte pružaju vam mali raj unutar vašeg radnog prostora.
Poznato je da meditacija smanjuje stres, ublažava simptome nervoze, redukuje pritisak i poboljšava mnoge druge stvari u organizmu.

Zen bašte mogu biti odličan izbor poklona za vaše prijatelje i kolege koji cene mir i ravnotežu i uživaju u lepim stvarima.

X