Image Alt

Povrat ili zamena

zenbasta.rs Vam nudi nove i originalne proizvode. Trudimo se da sve proizvode prikažemo što adekvatnije kako biste stekli jasnu sliku o artiklu koji naručujete, njegovom izgledu, funkcijama i ambalaži. Pre slanja proverimo ispravnost artikala, međutim postoji mogućnost da se kod određenih artikala jave neki “problemi”.

Usled tih “problema” zenbasta.rs nudi svojim kupcima mogućnost zamene artikla ili povrat novca u punom iznosu artikla bez postavljanja suvišnih pitanja. Ukoliko niste zadovoljni dobijenim artiklom ili neki artikal ne funkcioniše na željeni način, potrebno je da nas kontatirate u roku od 14 dana od prijema paketa, kako bismo Vam dali detaljne instrukcije, odnosno kako bismo dogovorili dan i način slanja artikla ili komponente nazad u našu web prodavnicu.

zenbasta.rs u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača i drugim zakonima o e-trgovini vrši predugovorno obaveštavanje kupca na način da prikazuje specifikaciju celokupne porudžbine, sa svim detaljima, kupcu neposredno pre ulaska u proces plaćanja odnosno poručivanja. Ujedno su kupcu predočeni svi uslovi kupovine u Ugovoru o kupovini za koji je potrebno da kupac da saglasnost.

Ovaj period od dve nedelje nije vreme garancije na vaš proizvod, već mogućnost povrata robe bez suvišnih pitanja.
Mi ovo pravilo primenjujemo od samog osnivanja i deo je naše poslovne politike i brige o kupcima.

 

REKLAMACIJE, GARANCIJA I SAOBRAZNOST

SAOBRAZNOST na sve proizvode traje 2 (dve) godine.

U slučaju da je paket oštećen u transportu, što se dešava veoma retko,  potrebno je da nas kontaktirate odmah po prijemu paketa, a najkasnije u roku od prvog sata od prijema kako bismo mogli adekvatno intervenisati i rešiti problem. Za sva oštećenja artikala koja nastanu u transportu, a nisu prijavljena blagovremeno, MaloPrase.rs ne snosi odgovornost i nije Vam u mogućnosti pomoći, kako transportno osiguranje neće priznati oštećenje.

Potrebno je da sačuvate artikal, svu potrebnu dokumentaciju i original ili kopiju računa kojom se potvrđuje kupovina u MaloPrase.rs web prodavnici.
Bilo da se radi o fabrički neispravnoj komponenti ili oštećenju u transportu stojimo Vam na raspolaganju.

Reklamacije koje se šalju kurirskom službom nazad moraju biti propisno upakovane u kartonsku ambalažu, skoro onako kako vam je poslato. Sve reklamacije nepropisno zapakovane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja neće biti preuzete od strane MaloPrase.rs nego će biti vraćene pošiljaocu o njegovom trošku.

U slučaju da je povrat robe opravdan, sve troškove slanja i primanja paketa snosi MaloPrase.rs
Za detaljnije informacije oko garancije pogledajte Ugovor o kupovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, MaloPrase.rs je u obavezi da povraćaj vrši preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti OVDE

X