Kutija Za Mirisne Štapiće Zvezde

1,250.00 RSD

Zaronite u svet meditacije i mirisa i otkrijete zašto su mirisni štapići toliko traženi.

Dostupno

Količina
šifra 26988 kategorija: Tag:

Opis

Mirisni štapići, poznati po svom mističnom i umirujućem efektu, imaju dugu istoriju koja se proteže kroz vekove i različite kulture. Njihovo poreklo datira iz drevne Kine, Egipta i Indije, gde su se koristili u religijskim obredima, meditaciji i za pročišćavanje prostora. U ovim kulturama, mirisni štapići su predstavljali most između materijalnog sveta i duhovnog, omogućavajući ljudima da se povežu sa božanstvima i uspostave unutrašnji mir.

Korišćenje mirisnih štapića proširilo se i na druge delove sveta, postajući deo svakodnevnih rituala, meditacije i relaksacije. Njihovi blagi, ali snažni mirisi pomažu u stvaranju atmosfere mira i spokojstva, savršene za opuštanje nakon napornog dana ili za dublje duhovne prakse.

Naša drvena kutija za mirisne štapiće čuva ovu tradiciju u vašem domu, omogućavajući vam da uživate u blagodatima mirisnih štapića na stilizovan i elegantan način. S pažnjom izrađena, ova kutija nije samo funkcionalna već i estetski dopadljiva, unoseći u vaš prostor dašak egzotike i mistike.

NAPOMENA: Ne ostavljajte štapiće blizu lako zapaljivih materijala ili kada niste u prostoriji.

 

DEKLARACIJA
Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: EU
Materijal: drvo

Dodatne informacije

Dimenzije 31 × 5.2 × 6 cm
SADRŽI:

drvenu kutija za paljenje i držanje mirisnih štapića
dekorativni držač štapića
dva tanjirića za mirisne čunjeve

X