Kutija Za Mirisne Štapiće Lišće

1,250.00 RSD

Ova kutija će vam omogućiti da zaronite u svet mirisa i otkrijete zašto su mirisni štapići toliko cenjeni širom sveta.

Dostupno

Količina
šifra 26989 kategorija: Tag:

Opis

Mirisni štapići, poznati širom sveta, imaju duboke korene u drevnim tradicijama. Prvobitno su korišćeni u Indiji, Kini i Egiptu, pre više hiljada godina, u ritualima i ceremonijama, kako bi pročistili prostor, prizvali pozitivnu energiju ili jednostavno stvorili opuštajuću atmosferu. U budizmu i hinduizmu, mirisni štapići su simbol duhovnog uzdizanja, meditacije i molitve.

U današnjem svetu, mirisni štapići su više od drevne tradicije — oni su deo svakodnevnog života. Ljudi ih koriste kako bi doneli spokoj u svoj dom, eliminisali neželjene mirise, poboljšali koncentraciju tokom rada ili stvorili savršenu atmosferu za opuštanje.Naša drvena kutija za mirisne štapiće nije samo praktičan način da uredno čuvate svoje štapiće, već i savršena podloga za paljenje, koja sprečava pepeo da se rasprši po stolu. Izrađena s pažnjom, ova kutija unosi duh tradicije u vaš dom, dajući vašem ritualu poseban smisao i estetski dodir.

Dopustite sebi trenutke odmora uz mirise koji podsećaju na drevne hramove, egzotične vrtove i beskrajne planinske pejzaže.

 

NAPOMENA: Ne ostavljajte štapiće blizu lako zapaljivih materijala ili kada niste u prostoriji.

 

 

DEKLARACIJA
Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: EU
Materijal: drvo

Dodatne informacije

Dimenzije 31 × 5.2 × 6 cm
SADRŽI:

drvenu kutija za paljenje i držanje mirisnih štapića
dekorativni držač štapića
dva tanjirića za mirisne čunjeve

X